Over ons


Geindesign is een groep enthousiaste aanpakkers die zich o.a. bezig houden met nieuwe ontwikkelingen in de stijl van promotiegerichte producten voor uw onderneming via Doekie.

Wij zijn altijd bereikbaar:
e-mail: info@geindesign.nl
Tel. 070 21 66 876 / +316 52 123 223
De Gheijnstraat 90, 2562 NS Den Haag

Wij zijn gespecialiseerd in promotiemateriaal met, als enige in Nederland, een Full Color (6 kleuren printer) fotokwaliteit bedrukt Doekie zonder grote afname of dure cliché’s en tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is niet alleen mogelijk uw eigen ontwerp maar ook een geur naar keuze om aan Doekie toe te voegen en in overleg zelfs een eigen geur.

Ook kunnen wij al uw andere huisstijl druk-/printwerk verzorgen, uw levert ontwerp of laat het door onze grafische afdeling vormgeven.

We kunnen eigenlijk bijna alles maken of u in ieder geval verder helpen en u met de beste mensen in contact brengen, niets is ons gek/gein genoeg.

Wij staan geregistreerd onder KvK 57195900
De voorwaarden zijn tevens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Regio Den Haag . Op verzoek zenden wij u een digitaal exemplaar.

Bedrukte tissue producten zijn zeer geschikt als medium voor uw reclameboodschap. Met Doekie heeft u de juiste partner voor een optimale presentatie bij uw doelgroep.

Voor gratis samples en of vragen vult u het contact formulier in en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.