Doekie


Multi functioneel verfrissend Visitekaartje
Doekie is een zeer handig en vochtig doekje, wat in toenemende mate wordt gebruikt. Met zijn eindeloze toepassingen is het zeer geschikt voor uw reclame of PR campagne richting talloze doelgroepen. Doekie komt immers altijd en overal van pas.

Wat kan Doekie voor uw onderneming betekenen?
Uw bedrijfsgegevens zijn altijd bij de hand, waardoor actuele informatie direct op tablet of smartphone kan worden opgezocht. Klanten vinden folders handig om de informatie, die ze belangrijk vinden, te bewaren. Met Doekie is dat anders. Niet alleen dat ze uw onderneming zien, maar ze bewaren het ook omdat het praktisch is om bij de hand te hebben.

Door zijn solo verpakking is Doekie altijd voorzien van een maximale fris –en vochtigheid en 100% hygiënischer dan elke andere standaard volumeverpakking.
Door uw onderneming op Doekie te promoten komt uw naam als reclame en herkenning niet alleen in de handen van uw potentiële klanten. Ook komt uw ‘bedrijf’ tussen hun persoonlijke eigendommen zoals in de zak, tas, lades en of zelfs de auto te liggen en u weet herhaling IS uiteindelijk herkenning.

Gepersonaliseerd promotiemateriaal voor uw onderneming met multifunctionele eigenschappen. Onze doekjes worden in alle situaties dagelijks gebruikt en daardoor zal uw naam, logo, ontwerp of kunst een herkenning op het netvlies worden. Uw onderscheidt zich hiermee van de dagelijkse overkill van reclame folders en visitekaartjes, welke wij, als u die prefereert of erbij wilt hebben, ook voor u kunnen verzorgen.

Doekie is echte must-have voor ondernemer en een aangename verfrissing voor al zijn potentiele klanten.

Een verfrissend idee!!

Voor gratis samples en of vragen vult u het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Doekjes worden voor restaurants, bioscopen, hotels en voor promotionele doeleinden op maat gedrukt en na uw eerste bestelling al vanaf 3.000 stuks of neem een abonnement. De productie vindt plaats conform de meest actuele EU cosmetica- en milieurichtlijnen.