De mogelijkheden


Eén van de produkten van Geindesign is Doekie, dit ‘verfrissings’doekje hebben wij in diverse afmetingen, sachet materialen, geuren en ook met verschillende vloeistoffen voor meerdere toepassingen. Zo kunnen wij doekjes produceren, niet alleen met uw eigen logo, maar ook met een door u gewenste vloeistof. 

Te denken valt aan: verschillende Eau de toilette geurtjes, olie’s, maar ook olie met geur, reiniging voor handen maar ook voor toys etc.

Eveneens kunnen de sachets ook voorzien zijn van alleen een vloeistof; shampoo, handcrème, massage olie en/of glijmiddel. Allemaal voor eenmalig gebruik, voor ergens onderweg of voor thuis als sample verpakking. Prijs van de op maat gemaakte doekjes is natuurlijk afhankelijk van de afmeting en inhoud.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt

Drie lay-out vormen die wij u  kunnen bieden

– Doekie met eigen logo
verfrissingsdoekjes met uw eigen ontwerp in Full Color procesbedrukking, fotokwaliteit. Wilt u op maat gemaakte verfrissing -en of reinigingsdoekjes met keuze uit diverse geuren, al vanaf 8.000 stuks en binnen 4 weken na goedkeuring van het ontwerp. Daarna vanaf 2000 stuks met ongewijzigd ontwerp binnen 10 werkdagen

– Doekie met één van de huislabels
voor diegene die het product eerst willen proberen, bieden wij u een keuze uit verschillende unieke vaste ontwerpen, die past bij uw doelgroep, met een aangename standaard geur. Per direct te bestellen met een minimale afname van 100 stuks.

– Doekie met kunst i.o.
Als het doel van een kunstenaar is om naamsbekendheid te creëren en/of  zijn kunst aan een groter publiek onder aandacht te brengen, dan is doekie de perfecte oplossing. Door de kunst en een gebruikersitem te combineren, bereikt de kunstenaar niet alleen makkelijker de consument, maar ook op een zeer leuke en originele manier.

Eén van de grote voordelen van dit soort distributie is dat de kunstenaar, zonder de kosten van een expositieruimte, op grotere schaal iedereen kennis laat maken met zijn kunst. Zo wordt uw naam en kunstwerk aan een breder publiek zichtbaar. De drempel om tot koop over te gaan van de kunst wordt hierdoor ook weer verkleind. Uw promotiemateriaal wordt door ons: vervaardigd, gedistribueerd en eventueel verkocht aan eindgebruiker oftewel uw promotiewerkzaamheden zijn: uw kunstwerk digitaal aanleveren.

In samenwerking met restaurants en andere horeca gelegenheden worden onze doekjes aan het grote publiek voorgesteld/aangeboden.

Voor gratis samples en of vragen vult u het contact formulier in en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.